EVZ_7950

Wie is Patrick Kiens

EVZ_7950

 

Patrick Kiens is turntrainer en choreograaf. Op dit moment is hij werkzaam voor onder andere Sport Vereniging Pax in Haarlemmermeer en de KNGU

Tot 2004 was Patrick werkzaam als Musical Artiest en speelde hij in onder andere Cats, Chicago, Copacabana, Titanic, 42nd street.

Door zijn werk als uitvoerend artiest ligt zijn zwaartepunt als trainer en choreograaf op het verbeteren van turnsters op artistiek vlak. Hij zorgt ervoor dat ze met uitstraling aan een choreografie beginnen!

Patrick: ‘Nadat ik gestopt ben als musical danser heb ik 8 jaar bij Pro Patria Zoetermeer gewerkt voordat ik in Hoofddorp ben gaan werken bij Sv. Pax. Ik heb letterlijk honderden turn choreografieën gemaakt voor vloer en balk. Ik choreografeer niet alleen voor topsporters maar ook voor turnsters die in de 1e en 2e divisie uitkomen. Ik werk regelmatig als choreograaf voor de nationale junior en senior selectie en ik heb verplichte oefenstof gechoreografeerd voor vloer en balk die momenteel geturnd wordt in de N1 en N2 categorie.

Als choreograaf zorg ik dat de betreffende turnster een choreografie krijgt die bij haar past en die zij aan kan zodat zij artistiek zo optimaal mogelijk tot haar recht komt.’

 

Bekijk op de video pagina een kleine selectie van zijn werk!

 

Home